ביהיפ – גלו מה מתוק ולא מסוכר

סטיביה – מתוק ולא מסוכר.

 

צמח הסטיביה הופך לאט לאט למילה נרדפת למתוק, אבל מתוק אחר.

אם סוכר מתאר מתוק בראש ובראשונה אז סטיביה מתאר גרסה בריאה יותר של סוכר.

 

בריאות

בתוצר של מה שמפיקים מהעלים של הצמח הזה, שגדל ברובו בדרום ומרכז אמריקה, משתמשים להמתקה של מוצרים שונים. בעיקר משקאות שונים שהם ללא סוכר וללא קלוריות.

 

סוכר אמנם חשוב לתהליך ייצור אנרגיה של הגוף, אך יש לצרוך אותו במידה, מכיוון שצריכה גדולה ממנו עלולה לגרום לבעיות בריאותיות שונות.

 

כיום, אנשים רבים ברחבי העולם מנסים להימנע מלצרוך דברים שעלולים להזיק לגוף וקיימת מודעות גדולה הרבה יותר למה שכדאי ורצוי שיכנס או לא יכנס לגוף.

 

טכנולוגיה וקדמה

חידושים שונים בתחום ההמתקה ברחבי העולם הביאו למצב שבו נעשו שינויים ביולוגיים בצמח ככה שיתאים יותר לחך שלנו. כשבעבר היו טעמי לוואי שלא היו נעימים כל כך בהשוואה למה שאנחנו רגילים.

האפשרות לשנות את הצמח בכדי שיתאים לצרכים שלנו היא מדהימה והקדמה הבלתי נתפשת בכימיה, ביולוגיה והנדסת אוכל מאפשרת לנו לשנות את הטבע קצת כל פעם ולבדוק את התוצאות עד שנגיע לתוצאות שאנחנו צריכים וכשהכי מתאימות לציבור הרחב.

 

האפשרות שיש לנו להחליף את הסוכר הרגיל שכולנו היינו רגילים אליו בתחליף שדומה ואף לאנשים מסוימים עדיף, נראית כמדע בדיוני במובנים מסוימים, כמו שקרה עם הסטיביה המהווה תחליף סוכר הרבה יותר בריא לגוף שלנו מאשר הסוכר הרגיל שאנחנו מכירים.

לקחת מוצר מהטבע ולהפוך אותו לעדיף על קודמו מבחינת התכונות שלו:

  • כמות הקלוריות
  • כמות הסוכר
  • מבחינת הטעם – שעליו אי אפשר להתווכח מכיוון שתמיד יהיו מחלוקות.

 

תתארו לכם שיכולתם לקחת מוצר מסוים, לשנות ולעדכן אותו בצורה כזאת שתהיה יותר בריאה לגוף ותרגיש גם יותר טעימה. דוגמא מעולה לכך שוב מגיעה מהסטיביה, תחליף שעולה על הסוכר מבחינת המרכיבים הבריאותיים שלו ותרומתו לגוף האדם.

 

אם היינו יכולים לקחת סיגריה למשל ולנקות ממנה את כל החומרים הרעילים, אנשים שהיו מעשנים כבדים עדיין היו יכולים להמשיך לעשן ולתחזק את ההתמכרות שלהם להרגל העישון מבלי להזיק לעצמם.

 

ברגע שקיימת לנו האופציה לשנות את החומרים שהטבע נותן לנו, שכרגע אנחנו יודעים לעבוד אתם בצורה מוגבלת יחסית, ולהפוך את המוצרים האלה ככה שלא יזיקו לנו בריאותית, הנוחות היא אינסופית.

כל אחד יוכל לצרוך מה שבא לו ואיך שבא לו מבלי לחשוש לנזקים בריאותיים משמעותיים מאוד שכרגע קורים מכל מיני הנאות ממכרות למיניהן.

 

בעתיד הרחוק יותר אולי איזשהו צאצא של הסטיביה יחליף את הסוכר לגמרי ויהיה המוצר הראשון שאנחנו ניגשים אליו בבוקר כשאנחנו רוצים להמתיק את הקפה או התה שלנו ויהיה המוצר העיקרי שישתמשו בו חברות משקאות שונות כדי להמתיק את המוצרים שלהם והסוכר הלבן יהפוך למשני בעולמנו.

הסטיביה משמש כממתיק מעולה והרבה יותר בריא מסוכר מבחינת כמות הקלוריות שבו, תמיד עדיף להשתמש בסטיביה מאשר בסוכר כדרך להמתיק שכן סוכר יכול להיות מזיק בכמות מסוימת. חברת השיווק הרשתי ביהיפ, משתמשת בסטיביה במוצרים שלה כדי ליצור מתיקות הרבה יותר יעילה מאשר שימוש בסוכר היה עושה, הן מבחינת הטעם והן מבחינה בריאותית. קרא עוד על ביהיפ.

 

השאר תגובה